ERROR [IM002] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified
HGF Odendo Auktion

Kampe HGF

Aktuelle kampe Skavehallen

Stillinger HGF

Kontakt

Klubhuset

Trænere & Træningstider

Kontingent og tilmelding

JHF-Kreds 3

HGF på Facebook

Formandens klumme
 

 
Besøgende 
 
Klik her for at få
hogagergf.dk som
din startside!Hogagermarked.dk 4.& 5. august 2018
 

 
  Dato   Formandens Klumme    
          
  8. August 2017    Hvor er jeg stolt

Det er en helt igennem fantastisk følelse at gå rundt på Hogager Marked. Selv under disse næsten umulige vejrforhold er det lykkedes markedsudvalget at gennemføre endnu et marked med stor succes. Det er fantastisk at se alle de frivillige, som vil Hogager GF, og som yder en kæmpe indsats. Det varmer ind i det gule hjerte. Det er ikke bare under selve markedet, at der bliver arbejdet, men også hele optakten og logistikken bag er et kæmpe arbejde. Der skal fra klubben lyde et kæmpe tak til markedsudvalget og alle de frivillige, som har gjort en uvurderlig indsats. Uden jer intet marked, og det er markedet, der gør, at vi har økonomi til at drive den klub, vi gerne vil have.
 
Sæsonen skal til at starte op, og vi er startet med lidt nye tiltag. Vi vil i år forsøge at ”tilrette” vores attitude mod dommere og spillere. I skal ikke blive forskrækkede, hvis vi fra ”ordensmagten” kommer rundt og beder om en bedre tone over for dommerne. Jeg har selv været slem og vil forsøge at gå forrest i bestræbelserne på en pænere opførsel. Vi vil gerne have fairness tilknyttet Hogager GF. Det vil sige, at vi meget gerne ser en masse i hallen, som kun er positive og hepper på egne spillere. Vi lader dommere, trænere og spillere passe spillet, så går det som regel bedst.
Vi er meget stolte af kvaliteten af vores trænere, og meget taknemmelige for den indsats, de gør for klubben. Vi håber i år at kunne tilbyde dem endnu mere end normalt, og vil derfor have et inhouse trænerkursus i løbet af efteråret.

Vi glæder os også meget til det nye Håndbold Øst tiltag, hvor vi i samarbejde med HMH vil give de andre klubber i området kamp til stregen. Ikke kun sportsligt, men også med tilbud til de unge U16/18-spillere uanset niveau. Der er plads til alle, og alle skal have en god og fair behandling. Nye spillere vil kunne føle en forskel, om de spiller i Øst, eller i en klub, hvor der kun tænkes på et førstehold. Tag godt imod holdene og følg også med, når der spilles kamp i andre haller og på udebane.
 
Vi vil i år forsøge at lave længere stævner, så vi har folk i hallen for mere end et par kampe. Det bliver et puslespil at få til at gå op med klubsamarbejdet, men det skal kunne fungere. Det vil kræve, at trænerne tidligt melder ud, om de har nogle kendte arrangementer, som kommer i vejen for planlægningen.

Og så til sidst en reminder for en gammel kending: Husk der er håndboldskole i uge 42 søndag til tirsdag.

Venlige håndboldhilsner
Peder Bjerregaard
Formand Hogager GF


 
 
  5. April
2017
  Så har den nye bestyrelse haft første møde og har konstitueret sig på følgende måde.

Formand: Peder Bjerregaard
Næstformand: Svend Hornstrup
Sekretær: Svend Hornstrup
Kasserer: Anitta Mailund
Medlem: Michelle Madsen
Medlem: Lars Kaastrup
Medlem: Christian Laustsen
Medlem: Birgit Skytte

Sæsonen er slut, og vi har haft fra mit synspunkt et rigtig godt år. Vi har fået taget mod de nye omgivelser, og hen ad vejen fået tilrettet de ting som var nødvendige.

Påskecuppen står for døren, og vi har afgang mod Aarhus (Trandbjerg Skole) torsdag den 13/4 sidst på eftermiddagen. Børnene skal have madpakke med til den første aften. Spilleplan er udkommet, og den kan findes via linket i venstre side. Vi glæder os rigtig meget til, at komme afsted med alle jer skønne spillere, trænere og forældre. Jeg er ved at lave en HGF spilleplan med spillesteder og tider på indledende kampe. Den kommer her på siden og på Facebook i løbet af ugen.

Trænerene til næste sæson begynder at falde på plads, og vi vil offentliggøre dem og træningstider snarest. Derudover arbejder HMH/HGF U16/U18 udvalget på højtryk for, at få de sidste detaljer angående det 3 årige forsøgssamarbejde stablet på benene.

Sommertræningsplanlægningen er i fuld gang, Så meld til mig, hvis I gerne vil træne. Tiderne der er bestilt, vises under dette indlæg. Det er endnu ikke besluttet, hvornår vi starter træningen.

Venlig Hilsen
Peder
 
          
  Sommer 2017   Sommertræningstider:(kan tilrettes)

Tirsdag: 16.30-17.30 U14 Drenge
 
 
    Hovedsponsor for Håndbold Øst U16 og U18
HyperLink
Erhvervsklubben
Ansøgningsfrist til næste møde:
19. jan 2018
Ansøgning til Erhvervsklub - klik her
 
Husk ved ansøgning at medsende begrundelse og en pris på det ansøgte. Det gør det nemmere for udvalget at tage stilling til ansøgningerne.

Husk at alle er velkomne til at søge og komme med konstruktive forslag til erhvervsklubben.

Erhvervsklubbens medlemmer

Alle sponsorer
 
HyperLink